Specials

GAMMA
Ingelegde Rode Kool op Azijn van ons bobonne Irène. Dikke knapperige van Augurken van Albert. De speelse worteltjes van Ben en de tricolore hippe en trendy paprika's van Camp's ambassadrice 'Kokerellen'.
DE INGELEGDE RODE KOOL VAN IRÈNE
‘Ons Bobonne’ Irène stond gekend voor haar heerlijke Rode Kool op Azijn. Na zeer hardnekkig aandringen van haar schare fans en als eerbetoon aan Irène maken we ze nu volgens haar recept!
Koud te gebruiken (net zoals alle andere Camp’s Classics) om een slaatje mee af te werken of als heerlijke en visueel verrukkelijke side-dish!
Irène ‘Bobonne’ Morjean is geboren op 14 september 1913 in Frankrijk. Ze groeide op in België waar ze meer dan honderd jaar oud werd! Haar geheim voor een lang en gezond leven?
Groenten, groenten, en nog eens groenten. Ze had een passie voor het inleggen van groenten op azijn. De Rode Kool was haar lieveringsrecept. Meer dan honderd jaar na haar geboorte is het nog steeds met grote trots dat we haar recept volgen. Ze is strikt geheim!
DE INGELEGDE AUGURKEN VAN ALBERT
Albert is de kleinzoon van stichter Louis Van Camp. Hij is grote fan van de klassieker der klassiekers onder de ingelegde groenten: dikke knapperige Augurken!
Lekker in frisse zomerse slaatjes of gewoon zo, als snack in de zetel!
Samen met zijn broer Robert Van Camp stond hij aan het roer van Camp’s tot in 2011. Albert ‘deed de baan’, Robert was de man van de productie. Albert was het gezicht van de firma en had bijgevolg een goed zicht op wat leefde in de markt en waar de consument naar op zoek was.