Camp's verkopen in uw zaak?


Camp's: Jouw culinaire partner voor een smaakvol assortiment


Ontdek het assortiment van Camp's, waarbij elke potje mosterd, pickles en de ingelegde groentjes  het resultaat is van ambacht en passie.  We zijn niet zomaar een producent, maar wensen het hart van elke gepassioneerde thuiskoks te veroveren. Als uw winkel zich wenst te onderscheiden door het aanbieden van uitzonderlijke producten, dan is het tijd om Camp's in jouw assortiment op te nemen.


Waarom Camp's in uw winkel?


Of u nu een lokale supermarkt, slagerij of een speciaalzaak hebt, het opnemen van Camp's in uw assortiment opent de deur naar een wereld van culinair genieten voor uw klanten. Onze mosterds en pickles zijn niet alleen geliefd bij fijnproevers, maar ook bij de groeiende gemeenschap van thuiskoks en foodies die houden van kwaliteit, authenticiteit en pure producten.

Voor elk type klant, een smaakvol assortiment


Bij camp's bieden we een assortiment aan voor elke type winkel en zijn klanten. Van onze bewezen succesproducten (pickles, zuivere mosterd, mosterd met graantjes, ... ) tot producten speciaal ontwikkeld voor klanten die openstaan om nieuwe smaken te ontdekken (fruitpickles, ingelegde rode kool,...)


Service


Met ons gedreven commercieel team, staan we klaar voor u en uw winkel. Door naar u te luisteren, bekijken we welk assortiment op maat van uw winkel de beste keuze is. We helpen ook u ook graag via welke van onze partners u het vlotst aan het ideale assortiment komt en staan daarnaast altijd klaar om u rechtstreeks te woord te staan. Tenslotte denken wij ook graag mee over activatie en inspiratie: van een leuke thema actie, tot een tasting op de winkelvloer.


Heeft u een kruidenierszaak, slagerij, delicatessenzaak, conceptstore, kaaswinkel, traiteur, viswinkel, tuincentrum, een supermarkt, een e-shop, online winkel,  een cadeauwinkel, een bakkerij, een market?

​Bent u geïnteresseerd in een assortiment van Camp's of wenst u meer informatie?


Neem dan contact op met Felix, onze verantwoordelijke kleinverpakking via:


Mail: Felix@vancamps.be

Tel: +32 478 71 06 46


Of vul onderstaand formulier in zodat we u nog beter kunnen helpen.

Wij kijken graag of al samenwerkt met één van onze partners. Vul hier uw huidige toeleveranciers/grossiers in. 
Splits e-mailadressen met een komma.

Supermarkt, viswinkel, bakkerij, speciaalzaak, conceptstore, B2B, lifestylestore, krudienierszaak, e-commerce, assortiment, aanbod, mosterd, pickles, augurken, uitjes, ambachtelijk, lokaal assortiment, puur, natuurlijke producten, geen additieven, camp's kopen, winkel, slagerij, traiteur, grossiers, partners, aankopen, aankoop, contact