Bloemkool met picklessaus
Ingrediënten:
- 1 grote bloemkool
- Camp's picklessaus
- lente-ui
- granaatappelpitjes
- Olijfolie
- Peper en zout
Bereiding:
- Maak de bloemkool proper en snij enkele dikke "plakken" van min 2 cm.
- Smeer de bloemkool in met olijfolie, peper en zout.
- Leg de schijven voorzichtig op een zacht vuurtje, indirect contact met de vlam en laat een lange tijd rustig garen (min 25min) tot de bloemkool beetgaar is
-
- Tip om tijd te winnen kan je de bloemkoolschijven ook 3-5 tal minuutjes koken, daarna pas marineren om tenslotte kort te bakken op de grill.
- Dresseer de schijven op een bord
- Besprenkel het geheel met nog een beetje olijfolie, grof zout en wat peper.
- Werk tenslotte af met een stevige scheut picklessaus, wat lente-ui en granaatappelpitjes voor een frisse smaak